L.S.S.V. Het Duivelsei - De Wiki!:Gebruiksvoorwaarden

Uit L.S.S.V. Het Duivelsei - De Wiki!
Ga naar: navigatie, zoeken

Toegang

Deze wiki is alleen toegankelijk voor leden van L.S.S.V. Het Duivelsei. Om gebruik te maken van de wiki moet je een account aanmaken, dat al dan niet zal worden goedgekeurd door het bestuur. Het is niet toegestaan om niet-leden toegang te verschaffen tot de wiki.

Bij het opheffen van je lidmaatschap vervalt ook je toegang tot de wiki. Je account wordt dan verwijderd of op non-actief gesteld.

Wanneer het bestuur het nodig acht, bijvoorbeeld bij wangedrag, kan ook de toegang van een actief lid worden ontnomen.

Het bestuur behoudt zich het recht voor om van bovenstaande regelingen af te wijken als het het nodig acht. ​

Gebruikersrechten

Alle gebruikers kunnen standaard nieuwe pagina's aanmaken en bestaande pagina's bewerken en hernoemen. Ingrijpendere en modererende rechten, zoals het verwijderen van pagina's en het uitbreiden/inperken van de rechten van andere gebruikers, zijn voorbehouden aan het bestuur en door hen aangewezen moderators.

Het bestuur behoudt zich het recht voor om van bovenstaande regelingen af te wijken door gebruikers meer of minder rechten te geven als het het nodig acht. ​

Inhoud

De informatie op de wiki is alleen bedoeld voor leden. Het is dus niet toegestaan om de informatie op de wiki te delen met niet-leden.

Onthoud ook op dat alle leden in principe toegang hebben tot de wiki. Plaats dus geen informatie op de wiki waarvan je niet wil dat alle leden erbij kunnen.

Wanneer je foutieve of ontbrekende informatie ziet, moedigen we je aan om deze te verbeteren of toe te voegen. Als je dit niet zelf kunt of wilt, raden we je aan een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij de pagina hoort. ​

Privacy

Plaats geen persoonlijke informatie van andere leden of niet-leden op de wiki zonder hun toestemming.

Auteursrechten

Plaats geen autersrechtelijk beschermd materiaal op de wiki zonder toestemming van de autersrechthebbende. Als je een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder eerdergenoemde toestemming, meld het dan of verander de tekst zelf. Vermeld alsjeblieft wel in de bewerkingssamenvatting de reden van de verandering.

​Garantie en aansprakelijkheid

Uiteindelijk wordt de wiki door de leden geschreven. Hoewel iedereen zijn uiterste best doet om correcte informatie te verstrekken kan het zijn dat er toch onjuistheden in sluipen. Er kan wat dat betreft dus geen garantie worden gegeven over de juistheid van informatie op de wiki, niet door de leden die de pagina's op de wiki schrijven en niet door het bestuur. Op dezelfde manier worden de schrijvers en het bestuur niet aansprakelijk gehouden voor de juistheid van informatie op de wiki.

Binnen de eerderbenoemde perken staat het mensen vrij de informatie op de wiki naar eigen inzicht te gebruiken, maar wel voor eigen risico.

Neem, als je vindt dat er een probleem is, contact op met het bestuur door een e-mail te sturen naar bestuur@duivelsei.nl.